Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jouw toekomstige

collega's

'Geen dag is hetzelfde’

“Het ene moment ben ik druk bezig met het oplossen van problemen rondom de pompen, en het volgende moment ben ik in gesprek met leveranciers over chemicaliën. Mijn rol is veelzijdig; ik zorg voor de waterkwaliteit in onze processen en onderhoud met mijn collega’s onze CO2-afvanginstallatie. Wat mijn werk écht leuk maakt, is het contact met wachtchefs, monteurs, operators en externe partners. Samen sturen we alles in de juiste richting, waarbij snel schakelen belangrijk is.

Met mijn 30 jaar ervaring bij AVR heb ik een goede band opgebouwd met mijn collega’s. We kennen elkaar door en door en begrijpen precies wat we aan elkaar hebben. Tegelijkertijd brengt de nieuwe generatie collega’s een frisse wind met zich mee. Deze mix van nieuwe perspectieven en jarenlange ervaring is de kracht van ons bedrijf.”

Bennie Rutgers – Operator Dagdienst

'Een warm welkom’

“Na een leuke en vooral leerzame afstudeerstage, die ik succesvol heb afgerond, kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen als Junior Procestechnoloog bij AVR. Zowel van iets waardeloos iets waardevols maken als het motto ‘Too good to waste’ spreken me aan. AVR is een toonaangevend bedrijf in de circulaire economie en energietransitie. Ik ben er trots op hieraan mijn steentje bij te dragen.

Ik startte met een uitgebreid onboarding-traject waarin ik het bedrijf goed leerde kennen. Op de introductiedag werden de systemen en processen duidelijk uitgelegd, en ontmoette ik direct andere nieuwe collega’s. Een rondleiding over het terrein gaf me een goed beeld van zowel het bedrijf als de mensen. Ik vond het een fijn begin van mijn carrière bij AVR.”

Mitchell Kabbedijk – (junior) Procestechnoloog

Hoofdoperator bij AVR

‘Collega’s zijn een soort familie’

“Als hoofdoperator vind ik de combinatie van techniek en mensen erg leuk. Enerzijds los ik bijvoorbeeld technische storingen op aan onze installaties. Anderzijds geef ik leiding aan mijn team, waarbij ik er niet alleen voor zorg dat zij hun werk goed kunnen doen maar vooral ook plezier houden in hun werk. Collega’s voelen als een soort familie; we vormen een hecht en vertrouwd team.

Dankzij mijn betrokkenheid bij de Ondernemingsraad denk ik mee over verbeterplannen en laat ik mijn stem horen. Hier krijg ik veel energie van. Werken bij AVR is werken bij een groot en fascinerend bedrijf dat altijd in beweging is. De diversiteit aan processen maakt elke dag interessant en leerzaam.”

Dylan Bos – Hoofdoperator

'Volop doorgroeimogelijkheden’

“Ik startte mijn loopbaan bij AVR als technicus E&I en ben doorgegroeid tot engineer op de afdeling Long Term Maintenance. Momenteel doe ik een HBO-studie in elektrotechniek, die ik goed kan combineren met mijn werk. Dit laat mooi zien hoeveel kansen ons bedrijf biedt voor verdere ontwikkeling binnen het bedrijf. Ook ondersteunt AVR persoonlijke groei door een divers aanbod aan trainingen. Zo heb ik onlangs succesvol een EHBO-cursus afgerond.

Er zijn daarnaast leuke extra voordelen. Van een fietsleaseprogramma tot extra vrije dagen en een goede werk-privébalans. We zetten ons in voor duurzaamheid, en dat zie je terug in de vele innovatieve projecten. AVR is een toekomstgericht bedrijf.”

Dennis van der Have – Engineer