Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bouwen aan

jouw toekomst

Bij AVR hechten we niet alleen veel waarde aan up-to-date kennis, maar ook aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en talenten. We zetten ons in om jou alle kansen te bieden voor persoonlijke en professionele groei, met een scala aan trainingen, cursussen en opleidingen. We investeren graag in jouw succes.
Jij staat aan het roer bij AVR

Jij staat aan het roer

Jij hebt de touwtjes in handen als het gaat om jouw ontwikkeling. Wij bieden ondersteuning en faciliteiten, maar het begint allemaal met jouw ambitie om te groeien. Werk samen met je leidinggevende om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Onze afdeling HR staat klaar met advies en biedt trainingen, van verplichte cursussen tot speciale programma’s voor leiders en jong talent. Wees proactief, leergierig en zet zelf de stappen naar jouw ontwikkeling bij AVR.

Tipje van de sluier

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden die AVR biedt om je carrière en persoonlijke groei te stimuleren.

  • Teamworkshops en trainingen gericht op leren van elkaar binnen de afdeling.
  • Een uitgebreid leiderschapsprogramma voor het ontwikkelen van managementvaardigheden.
  • Diverse externe opleidingen, trainingen en cursussen, waaronder HBO-opleidingen, OPEP en een cursus Projectmanagement.
  • Toegang tot een breed scala aan online cursussen en webinars via Skillstown, perfect voor leren vanaf je bureau.
  • Persoonlijke coaching door interne of externe coaches om jouw specifieke ontwikkelingsdoelen te bereiken.
 

BBL en BOL stages: Ontdek jouw toekomst bij AVR

Elk jaar verwelkomt AVR stagiaires die bij ons ervaring opdoen en ontdekken wat voor een mooi bedrijf AVR is. Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse scholen, kunnen we snel stagiaires plaatsen op de juiste plek. We zijn trots dat veel van onze stagiaires uiteindelijk als vaste collega’s aan boord blijven. We stimuleren deze doorstroom en zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Interesse?

Dennis van der Have

“Ik startte mijn loopbaan bij AVR als technicus E&I en ben doorgegroeid tot engineer op de afdeling Long Term Maintenance. Momenteel doe ik een HBO-studie in elektrotechniek, die ik goed kan combineren met mijn werk. Dit laat mooi zien hoeveel kansen ons bedrijf biedt voor verdere ontwikkeling binnen het bedrijf. Ook ondersteunt AVR persoonlijke groei door een divers aanbod aan trainingen. Zo heb ik onlangs succesvol een EHBO-cursus afgerond.

Er zijn daarnaast leuke extra voordelen. Van een fietsleaseprogramma tot extra vrije dagen en een goede werk-privébalans. We zetten ons in voor duurzaamheid, en dat zie je terug in de vele innovatieve projecten. AVR is een toekomstgericht bedrijf.”

‘Volop doorgroeimogelijkheden’

Dennis van der Have – Engineer