Zoek
Sluit dit zoekvak.

AVR is meer

dan een werkplek

Iedereen produceert afval, vaak zonder dat te willen. Dit afval moet veilig worden opgeruimd, gerecycled en verwerkt om onze leefomgeving schoon te houden. Hierin speelt een innovatief bedrijf als AVR een cruciale rol. Wij verwerken diverse soorten restafval, waarvan maar liefst 98% wordt hergebruikt. Ook leveren we duurzame stoom, warmte en elektriciteit aan bedrijven en huishoudens. Hiermee verminderen we de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zoals kolen en gas. Wij maken van restafval écht iets waardevols.
AVR is meer dan een werkplek; het is een plek waar je actief bijdraagt aan een schonere, duurzamere wereld. Welkom bij AVR, waar jouw werk echt impact heeft en we samen een verschil maken!

Duik in de wereld van AVR

Met onze afvalenergiefabrieken in Duiven en Rozenburg en vier overslagstations in Den Haag, Utrecht en hartje Rotterdam zetten we dagelijks restafval om in energie en grondstoffen. Samen met 500 collega’s en een groot netwerk van partners verwerken we jaarlijks meer dan 2.100 kton afval van gemeenten en bedrijven. En dat allemaal met de hoogste normen voor veiligheid en met minimale impact op het milieu. Ons doel is helder: tegen 2030 willen we bij de afvalverwerking geen extra CO2 meer uitstoten. Met onze huidige CO2-afvanginstallatie in Duiven die al 43.000 ton heeft opgevangen, en met nieuwe installaties op komst, zetten we grote stappen richting dit doel.

Samen ambities waarmaken en doelen realiseren

“Met trots werk ik voor AVR. Het is een dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Geen dag is hetzelfde. Ik houd van deze levendigheid en dynamiek. We houden van aanpakken en zeggen waar het op staat. Er is een goede balans tussen doelstellingen nastreven en gezelligheid. Vanuit HR willen we dat je elke dag met plezier naar werk gaat en doet waar je energie van krijgt. We helpen om je ambities waar te maken door te kijken wat jij nodig hebt. Niet alleen met opleidingen en trainingen verbreed je je kennis, maar ook door de ervaringen van je collega’s. Iedereen heeft het beste met elkaar voor en dat is het mooie van deze organisatie.”

Cynthia van Tilborg – Manager Human Resources

Werk met plezier

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je terecht in een veilige en aantrekkelijke werkomgeving. Collega’s werken vaak lang en met veel plezier bij AVR, niet alleen vanwege de ontwikkelmogelijkheden en onze bijdrage aan een duurzame wereld maar vooral ook omdat ze zich betrokken voelen en het bedrijf een warm hart toedragen. We vieren graag bijzondere momenten met elkaar, van jubilea en kerst tot aan onze belangrijke mijlpalen. Ook organiseren we leuke evenementen waarin de onderlinge band tussen collega’s centraal staat, zoals familiedagen, teamuitjes en gezamenlijke lunches met aandeelhouders

Het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, actief deelneemt en gelijk behandeld wordt. Ons bedrijf is volop in beweging en biedt jou kansen om je talent te tonen en samen met collega’s aan betekenisvolle projecten te werken. Ideeën en initiatieven die onze processen verbeteren, worden gewaardeerd en gestimuleerd. Als nieuwe collega ervaar je meteen een warm welkom en voel je je snel onderdeel van je team. Bij AVR draait alles om veilig werken, plezier en elkaar ondersteunen. En jij bent een belangrijk onderdeel van dit alles!

Ga jij de uitdaging aan?

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag ook bij AVR werken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of neem vrijblijvend contact op met onze recruiters of de afdeling HR. We zijn altijd op zoek naar energieke collega’s.